28 November 2011

Hejsan! Har inte bloggat på ett tag men det känns som att bloggen sackar ihop (säger man så??)  Aja ska prata med Petra och se vad hon tycker att vi ska göra med den! :)

Gjorde iaf ett colllage nyss. Check it out!

DiggarT'

Bara jag som diggar den här låten? :)


Peace ♥



Lördag♥

Tjolahopp!

Dagens klädval;

Jeans och T-shirt ♥

 


11-11-11

Nu är kl 11.11 på fredagen den 11/11-11! Coooolt!





Hug♥

Godmorgon ♥

Hejhej! Har inte bloggat på ett tag pga att jag inte har orkat! Men igår så var jag och pappa och köpte nya skor som ni kan få se sen! Idag då, vad händer idag? Sista dagen på Praon, känns både bra och tråkigt. Bra för att det är ganska jobbigt blir trött i benen.. haha men sen är det tråkigt för nästa vecka måste jag tillbaka till skolan.. But that's life!

Nu ska jag gå och  välja kläder för dagen, vi hörs! ♥


Bästa börjar 1.10.. Untz untz!

Kläder

Hejhej! Idag var första dagen på Praon, rätt kul bara att jag blev trött i benen :P
Iaf när jag gick runt och sorterade kläder så hittade jag några fina tröjor som jag funtar på att köpa, vad tycks? ♥






Love ♥

Musik




/ Pernilla


Hej

Hej!

Det är då jag som är Pernilla, Petras syster :)
Just nu sitter jag och väntar på Petra som har föreläsning, efter det så ska vi dra till badet och simma, ska bli kul känns som det var åratal sen jag gjorde det!

Tjolahopp!

Morgon promenad

God morgon eller snarare förmiddag.. har precis kommit tillbaka till rummet efter att ha varit nere och ätit frukost. Nog om det. Var på en morgon promenad med syrran efter vi vaknade, mysigt värre var det, dimma överallt, och motion på morgonen är trots allt mega nyttigt enligt mig. Det räcker med en halvtimmes promenad och man piggnar till och mår lite bättre, En Bra Start På Dagen med andra ord.

Fixas

Designen på bloggen är än så länge inte så rolig.. Men den kommer se betydligt bättre ut inom en snar framtid då vi håller på att fixa ihop något snyggt.


Starten

Hej!
Vi är två systrar som helt spontant så här en torsdagskväll kom på att vi ville starta en blogg tillsammans. Den kommer att handla om lite allt möjligt, framför allt musik, mode och våra liv. Vad mer vill ni veta? De är bra att kika in här när som helst och läsa om en massa härligheter och grejer ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0